Fråga till er!Hur många av er som läser min blogg är ensamstående föräldrar? 
Har fått upp statistiken igen och en massa människor läser nu igen min blogg, så skulle vara kul att ha lite frågor till mina läsare ibland. 

30 Oktober 2015 Fredag

God morgon! 

Igår fick vi lite nya besked på jobbet, kan bli bra faktiskt. 
Jobbade på som vanligt, och när jag slutade så tog jag sällskap av Elleni och Win ner till bussarna. 

Lilja och jag gick och handla det som fattades till middagen. Fick bli köttfärslimpa med potatis och kantarellsås. Yummie! 

Ska bli så skönt att det bara är några timmars jobb idag då veckodagarna inte blir så mycket kvalitetstid tillsammans med dottern min, men i helgen ska vi göra saker. Har kollat med Jenni och vi kanske ska ta flickorna på bio, pratat med Therese om vi ska ses. 
Vi skulle ha åkt till Gävle men eftersom Kajsa är sjuk så vill jag inte stressa på henne utan hoppas verkligen att hon blir frisk snart. Fina fina ❤️ 

Betalade alla räkningar när Skrållan hade somnat och läste lite angående Lisa Holm mordet, det är något med det mordet jag inte kan släppa och som gör att jag är extremt intresserad av det. Är verkligen den misstänkte mördaren mördaren?! Allt låter lite konstigt enligt mig. Ett DNA kan fastställa mycket, JA. Men vad gör och hur kunde fruns DNA hamna på hennes trosor? Kan det vara så att hon är mördaren? Eller brodern? Eller är det någon helt annan? Jackan och alla dom grejerna man hittade i efterhand, varför låste man inte in det i skåpet tillsammans med kroppen. Det är som att någon vill sätta dit någon. Jag vet absolut ingenting och jag kanske är helt ute och cyklar men det har väckt ett stort intresse hos mig. 


Idag är planen att jobba och därefter hämta hem Skrållan, gå och handla lite fredagsmys till henne, då hon inte äter samma chips som mig. Hon älskar vinäger chipsen och jag kan inte förstå ens hur, they are really nasty tycker jag. Men men.. Blir väl att hyra någon film och bara mysa här hemma. När hon sover så ska jag kolla bort veckans Big brother avsnitt som jag minns. 

Nej nu måste jag se till att jalla mig lite här hemma så får vi höras senare. 
Puss!