27 November 2015

God morgon! 

Igår åkte vi och besökte mitt jobb, även min Mamma följde med och vi alla tre åkte kommunalt, Lilja var super duktig och hjälpte till trots att hon inte behövde men hon älskar att blippa med busskortet så det gjorde hon. 

Pappa hämtade oss därifrån och vi åkte hem och hissen funkade äntligen. 
Martin kom förbi oss och efter att vi ätit mat så åkte vi och handlade och lite andra grejer innan vi kom hem igen och jag fixade i ordning lite för idag.
Sandra ska ju komma hem till mig och sen ska vi passa på att ta oss ut, även Madde och Sara kanske kommer förbi oxå. Så mysigt.

Nu är jag vaken hemma. 
Lilja sover fortfarande men hon ska ju vara ledig idag med sina morföräldrar och jag ska till jobbet på planeringsdag, med bland annat hjärt och lung räddning, så himla bra och intressant. 

Vid halv fem slutar vi och då åker jag emot Tyresö och väntar in Mamma, Pappa och Lilja för att sen äta middag hos Lotta, Noah och Molly
Därefter så åker jag in till Slussen och möter upp Sandra. Lilja har bestämt att hon vill sova hemma hos Noah och Molly så jag smsade med Lotta och det funkade för dom, så har en förväntansfull tjej här hemma, som imorgon oxå ska bygga pepparkakshus med sina kusiner & Lotta

Nej men måste göra mig klar till jobbet nu. 

Ha en fin dag!