31 okt - kväll

Hej!

Vi vaknade sent här hemma idag som sagt, gjorde oss redo, busade lite och lekte lite kurragömma innan vi gick mot förskolan, lämnade Lilja och åkte mot jobbet.

Dagen gick sjukt snabbt och ingen stress eftersom vi inte alls hade många barn.

Efter jobbet så blev jag hämtad efter halva biten, vi åkte till Stadsbibloteket och sen och handlade fredagsmys, kom hem, lagade middag. 
Potatismos med kokt falukorv.
Lilja hann somna innan maten ens var klar, eftersom hon tydligen inte sovit på förskolan idag, hon vägrade vakna så bara försöka få av henne kläderna, sätta på en blöja och pyjamas och låta henne fortsätta sova.

Jag har kollat igenom alla mina bilder på instagram och suttit och jämfört perioder i mitt liv och det är väl det den här kvällen kommer bjuda på.
Älskar mitt liv! 

31 oktober

God morgon!

Nu är vi vakna här hemma.
Värsta sovmorgonen men rätt så skönt ändå, att kunna sova hur länge som helst nästan och sen gosa med hjärtat mitt innan vi går till förskolan.

Jag börjar jobba klockan tolv, så ska hinna fixa med kläder innan jag går till jobbet, är en maskin kvar innan allt är rent men den tar jag när jag kommer hem. Alltså det här med att tvätta varje dag, i hate it men måste ju göras liksom.

Hoppas ni har en fin fin dag idag.
Nu ska jag kicka igång den här dagen.
Puss!