Helgen :)

Hej!

Hade det super kul på klubb i Lördags tillsammans med Therese, Johan körde oss både dit och hem och blev även kebab påvägen hem. Så jävla bäst asså!

På Söndagen vaknade jag tidigare än alla andra och när klockan var ett så drog jag mot Slussen för att möta upp Sanna, vi tog båten till gröna Lund och hade det svinkul. Trots att jag insåg att jag börjar bli för gammal när jag skrek som en galning i discojet.

Men precis som jag skrev på Instagram så vågade jag sätta mig i popexpressen efter några år och både fick plats så det blev över och fastnade inte i den för att låren och magen blivit mindre. 
Jag var så sjukt glad så åkte den till och med två gånger för att hedra mig själv, men åkte en massa saker, inte extremt mycket saker men tillräckligt för mig och Sanna, vi älskade det och hade skitkul.

Når dom stängde vid 20..00 så drog vi mot båtenn och tog sällskap till Slussen innan jag åkte hem och hon åkte hem till sig i Farsta.

Dagen har inte bjudit på så mycket ån men det kommer väl mer under dagen, jag ska snart gå och handla lunch och sen ska jag laga lunch med Lilja innan det blir vila för hennes del och sen ska vi bara gosa gosa gosa innan vi går ut en stund till och typ cyklar eller något.

Puss!

Men som jag