31 Oktober 2013

Hej!

Nyss kommit ut ut badet.
Var påväg att somna så var lika bra att kliva upp så man kan sova hela natten istället.

Jobbet gick bra idag, älskar verkligen alla jag jobbar med på olika sätt, dom är ju en del av min familj och Therese på jobbet hade bjudit hem alla till sig imorgon men jag kan inte och många andra kunde inte heller, så vi skippa det, men lär ju absolut bli en annan gång.

Efter jobbet så blev jag hämtade föräldrarna och Lilja mig, hon fick en lyx hämtning idag då hennes morfar hämtade henne, hennes älskade morfar! Vi åkte först till mina gamla hoods för att fixa lite saker och sen ner till Sickla köpkvarter där vi skulle äta och jag skulle även kolla på skor, men vill ju ha dom från förr men nej, självklart har dom inga höstskor framme utan bara en massa vinterskor som jag inte vill se än!

Vi åkte hem, jag hängde kläder, sen badade jag Lilja och därefter satt jag på en ny maskin med tvätt, fixade med lakanen, städade lite, la Lilja för att sova och sen så la jag mig i badet där jag legat tills nu, har ju fått min spotify att fungera nu, så kan inte alla vara snälla och skriva tre låtar var som ni tycker om?

Puss!