Badet

Ligger i badet nu.
Får färga håret någon annan dag.
Är sjukt med stressad nu ju.
Partyhattar ska handlas, glitter ska i håret, kläderna ska på, sminket ska sättas på, någon frisyr ska göras, bålen ska fixas, chipsen ska upp i skålar, ja det finns en jävla massa att göra med andra ord, det här är bara en del av det..

Nu ska jag njuta av min musik och ligga i badet för sista gången i år.

Stressad till tusen.

Föräldrarna mina handla hårfärg åt mig.
Lilja är med dom och handlar.
Smsar med Sanna för att se vad vi ska ha till kvällen, chips skulle ju vara gott och om vi ska köpa partyhattar och sånt där..

Nej men stressad som fan just nu, ska in i badet, ha mini spa, packa ner alla mina saker som ska med, det är onödigt att bada nu när hårfärgen ändå inte är hemma , men finns ju annat att göra.

Puss!

Årets sista dag

God morgon!

Nu är vi vakna här hemma, det är mycket som ska göras under dagen för att hinna med allt innan jag åker till Sanna. Fixar ju mig och allt där men måste färga håret hemma och så först, vilket betyder att det bör två vändor till Farsta idag, uget jag direkt hurrar äöver men sånt som får gå bara.

Lilja sitter just nu och tittar på tv, hon tjatar om Junibacken och Skansen så får se till att dra led mig henne dit när jag får pengar i januari.
Älskade barn!
Hon säger själv att hon ska lämna sina nappar till kattungarna där eftersom Nova gjorde det när hon var liten /0 vi får helt enkelt se hur det blir med den saken när man är där.

Nej nu ska jag roa min dotter.
Puss!